Barbecue emberközelből...

Belo's BBQ

Lépjünk be egy fantasztikus világba

2014. szeptember 09. - _belo_

A kertben való sütögetés mindenkit vonz. Jogosan! Nagyszerű szórakozás családnak, társaságnak sütögetni, majd bezsebelni a dicséreteket. Kezdtük a szalonna/hagyma párossal, majd egy idő után bonyolultabb kajákat is csináltunk.

A filmekben meg látjuk az amcsikat, hogy sörrel a kezükben, partiznak sütés közben. mi pörgünk a grillezéssel, ők meg nyugisan beszélgetnek.. Mit csinálnak másként?

Barbecue-znak.. 

Már elég sok magyar oldalon található bemutatás (nagyon jók!), így ezt hagyjuk. Egyelőre a technikákat és eszközöket is. Mások leírtak mindent, olvassatok!

Itt azt láthatod, hogy kezdtem neki úgy, hogy nem a drága (sznob?!) eszközökkel bénázok, hanem inkább a szegmens legalsó részén található cuccokkal. :) Ha a profik egy ásott gödörben is meg tudják csinálni, akkor nem kell a drága eszköz, hanem tanuljunk tőlük! Mert leírnak mindent! Pár hónapos kísérletezés után állítom, hogy nem lesz ehetetlen! A legrosszabb eredmény is jobb mint amit eddig ettél!!

Vágjunk bele:

Tavasszal rendeltem egy offset smokert. Ebay-en Németországból. (20ezer postával, házhoz szállítva).

Összeszerelés elég egyszerű... Kicsi módosítás lesz majd rajta (mutatom azt is!).

DSCF0286.jpg

DSCF0287.jpg

DSCF0296.jpg

Elsőre ennyi.. Következik az első próba...

A bejegyzés trackback címe:

https://belobbq.blog.hu/api/trackback/id/tr426683995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása